SØG · Hjælp  · 
  • Blinis med kaviar

Share |

Blinis med kaviar

Ingredienser

Dej:

  • 1 dl mælk
  • 100 g boghvedemel
  • 2 1/2 dl cremefraiche
  • 25 g gær
  • 1 tsk salt
  • 3 æggeblommer
  • 3 æggehvider


Dertil:

  • 450 renset stenbidderrogn, (kaviar)
  • 2 spsk salt
  • 1 dl hvidvin

Pynt:

  • Cremefraiche
  • 1 skive røget laks
  • 1 rødløg
  • dild

Fremgangsmåde

Dej:
Rør mælk og mel til en jævning og rør cremefraiche, smuldret gær, salt og æggeblommerne i dejen. Lad det hvile i ca. 15 min. Vend derefter de stiftpiskede hvider i dejen og til sidst det smeltede smør. Bag ca. 10 små tykke pandekager.

Vend rognen med salt og hvidvin og lad den trække i ca. 1/2 time i køleskabet. Anret de varme pandekager på forvarmet tallerkner. Læg 3 - 4 spsk rogn herpå. Pynt med cremefraiche, laks i strimler, hakket løg og dild.

Revideret 25.01.2006   Orla Hoppe Oprettet 30.12.2005  Orla Hoppe

Login  Hits: 4217