SØG · Hjælp  · 
  • Græskarsuppe m. bacon

Share |

Græskarsuppe m. bacon

 

  • ½ kg græskar i terninger (fx pumkingræskar, store orange med gult kød)
  • 7 dl vand
  • ½ bouillonterning (grønsags)
  • 1 løg i kvarte
  • 1 tsk. salt,
  • peber
  • evt. 1 spsk. fløde 13 %
  • 150 g bacon- evt. kalkun i tern
  • 2 gulerødder revet groft.

Kog græskarternene sammen med vand tilsat bouillonterning, løg og salt i 20-30 minutter. Afkøl og blend. Smag til med 1 spsk. fløde 13 %, salt og peber. Brun baconen på panden. Hæld fedtet fra og kassér det og svits gulerødderne med ganske kort. De må ikke blive bløde. Kom gulerødder og bacon i suppen. Servér med grovflutes.

    Revideret 29.12.2007   Orla Hoppe Oprettet 30.12.2007  Orla Hoppe

    Login  Hits: 3857