SØG · Hjælp  · 
  • Revne gulerødder med vinaigre dressing

Share |

Revne gulerødder med vinaigre dressing

Til 6 personer

- 1 kg gode gulerødder

Dressing (cirka mængder - tilpas selv efter smag…):

- Ca. 1/3 dl vinaigre (rødvins eller balsamico eller en blanding af forskellige alt efter smag og behag)
- Ca. 2/3 dl olivenolie
- 1 fint hakket løg eller skalotteløg (alt efter smag og behag)
- 1 tsk. Dijon sennep
- Evt. lidt herbes de provence, frisk basilikum, persille eller andet
- Salt og peber

 

  1. Riv gulerødderne
  2. Rør sennep ud i vinaigre sammen med krydderier, salt og peber. Tilsæt de hakkede løg og derefter olien. Omrøres godt.
  3. Tilsæt vinaigren til de revne gulerødder, og bland det hele godt sammen. Har godt af at trække mindst to timer eller natten over.
    Revideret 20.10.2006   Orla Hoppe Oprettet 31.12.2006  Orla Hoppe

    Login  Hits: 6209