SØG · Hjælp  · 
  • Tabouleh

Share |

Tabouleh

Til 4 personer

100 g cousous gryn (middelstørrelse)
3 små eller 2 store tomater
1 agurk
Saft fra 1 ½ citron
8 spsk. oliveolie
En buket frisk mynte
Salt og peber

  1. Start med at skrælle agurken og skære den ud i så små stykker som muligt. Bland dem med couscous grynene.
  2. Skær derefter tomaterne i meget små stykker, og kom dem i grynblandingen sammen med citronsaften.
  3. Hak det halve af mynten fint, og vend det i grynblandingen.
  4. Sæt blandingen i køleskabet og lad den trække i mindst 2 timer - natten over er f.eks. meget fint.
  5. Ca. ½ time inden retten serveres, kommes olivenolien i, og der smages til med salt og peber, samt mere frisk hakket mynte alt efter ønske.

Serveres meget kold.

    Revideret 20.10.2006   Orla Hoppe Oprettet 31.12.2006  Orla Hoppe

    Login  Hits: 4293